ATLETE X_PLRPATH ADIDAS

L6,300.00

Kodi: IE8470

ATLETE KOMODE TË MIRËAJROSSHME TË PËRSHTATSHME PËR LLOJE TË NDRYSHME TERRENESH

 

SKU: N/A Categories: ,

Madhësi: 28 | 28-1/2 | 29 | 30 | 30-1/2 | 31 | 31-1/2 | 32 | 33 | 33-1/2 |34

Në këto atlete për fëmijë komoditeti takohet me stilin. Vogëlushët do të duan t’i veshin ato pa pushim. Sholla e mesme Cloudfoam garanton amortizim në çdo hap, ndërsa pjesa e sipërme rrjetë i mban këmbët të freskëta. Sholla e jashtme EVA garanton fleksibilitet që fëmijët të ndihen komodë në çdo lloj terreni.

Specifikime
  • Prerje e rregullt
  • Mbyllen me lidhëse dhe ngjitëse
  • Rrjetë
  • Veshje e brendshme tekstil
  • Shollë e mesme Cloudfoam
  • Shollë e jashtme EVA
Madhësi

28, 28-1/2, 29, 30, 30-1/2, 31, 31-1/2, 32, 33, 33-1/2, 34

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ATLETE X_PLRPATH ADIDAS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart